facebook

Накинувся та зґвалтував 8-річного: викрили жахливий злочин

У Кривому Розі 20 вересня засудили чоловіка, який зґвалтував свого 8-річного пасинка. Це сталося ще у 2019 році, й відтоді 41-річного чоловіка намагалися притягнути до відповідальності.

Відтоді тривало вивчення доказів і встановлення точної кількості дівчаток, які постраждали. За даними правоохоронців, старшими за 14 років є лише двоє з потерпілих.

Прикривався світлиною сина
Окрім зґвалтування, чоловіка також підозрюють у скоєнні інших злочинів – розбещення неповнолітніх, а також виготовлення і зберігання дитячої порнографії. Максимальне покарання, яке йому загрожує – довічне ув’язнення.

Слідчі встановили, що чоловік знайомився з дітьми з фейкової сторінки. Для її створення зловмисник використав фото власного сина та придумав псевдонім.

Спершу зловмисник входив у довіру дівчаток, а потім просив надіслати йому інтимні фото. Після цього він представлявся правоохоронцем і погрожував дівчатам.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що було відомо раніше
Однією з жертв цього чоловіка була 13-річна дівчинка, яка боялася розповсюдження її інтимних фото. Вона запросила чоловіка до себе додому, поки матір була на роботі та зловмисник змусив нещасну займатися сексом.

Такі дії повторювалися систематично протягом 2 років. Однак дитина все ж розповіла про все матері, а та одразу звернулась у поліцію. Після цього підозрюваного затримали та направили до СІЗО без права внесення застави.

Автор:

Олександр Марчак

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...