facebook

Побив і погрожував забрати дочку: актриса “Слуги народу” втекла від чоловіка

Українська і російська актриса Галина Безрук, відома за серіалами “Будиночок на щастя” і “Слуга народу”, втекла від чоловіка.

Подробиці зірка розповіла в своєму Instagram.

За словами актриси, після нещасного випадку з їх маленькою донькою, чоловік Галини Артем Алексєєв багато пив і знаходився в стані гострого психозу. Він у всьому винив актрису і погрожував відібрати у неї дочку.

Нещодавно він забрав доньку і намагався з нею перебігти 6-смугову дорогу. Перехожі викликали поліцію, дитину повернули Галині, а чоловіка на тиждень відправили в психлікарню.

Безрук сподівалася, що чоловікові піде на користь тиждень лікування від алкозалежності. Дзвінки журналістів актриса ігнорувала і ніяк не коментувала ситуацію, але краще не стало. Останні дні стали справжнім фільмом жахів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Артем не пив ліки, які виписали в лікарні, постійно пив і продовжив погрожувати забрати дочку.

Позавчора пара в черговий раз ввечері з’ясовувала стосунки на кухні, і Артем ударив дружину ногою в живіт. На ранок дружина забрала дитину і разом зі свекрухою поспішила втекти з дому. Після цього чоловік почав ображати Галину і погрожувати їй.

Актриса розповіла, чоловік спалив документи доньки, щоб дружина не змогла виїхати з дитиною до своїх батьків.

Безрук заручилася підтримкою близького друга свого чоловіка і прийшла додому за речами. Чоловіка вона знайшла на підлозі без свідомості і викликала медиків. Чоловік зараз в лікарні.

Крім того, в руки Галини Безрук потрапив телефон чоловіка, в якому вона знайшла переписку з іншою жінкою. Виявилося, що у Артема Алексєєва протягом декількох років були зовсім недружні стосунки зі своєю старою подругою. До слова, ця жінка зовсім недавно була в аналогічній ситуації і на всю країну кричала про жіночу честь і вірность.

Імені цієї жінки актриса так і не назвала.

Актриса закінчила пост словами “Нас більше немає”.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений ⭐️Galya Bezruk⭐️ (@galina_bezruk)

 

Галина Безрук вийшла заміж на Артема Алексєєва в 2016 році. У грудні того ж року у них народилася дочка Василина. Актриса знімалася в серіалах “ІП Пирогова”, “Слуга Народу”, “Будиночок на щастя”, “Готель Елеон”, “Жіночий лікар” та інших.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...