facebook

“Боролася із злоякісною пухлиною” після довгої боротьби перестало битися серденько молодої журналістки

Ще зовсім недавно небайдужі жителі міста Дніпро збирали допомогу молодій журналістці Еліні Калиниченко. У червні 2020 роки їй діагностували саркому Юінга. Це дуже страшне захворювання, лікування якого вимагало чимало сил і фінансових вкладень. Сьогодні стало відомо, що дівчина на превеликий жаль померла.

Більше року вона боролася із злоякісною пухлиною. Пройшла не один курс променевої і хіміотерапії, перенесла операцію на стегні. І здавалося б, ось-ось вдасться побороти цю страшну хворобу. Але на обстеженні в серпні у неї виявили новий спалах захворювання в хребті. І її шлях до одужання почався заново.

На жаль, хвороба виявилася сильнішою. Сьогодні стало відомо, що Еля померла. Про це повідомили близькі дівчини в соцмережі Instagram.

Про смерть дівчини також повідомило місцеве видання “Наше місто“.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дівчина завжди сяяла красою. Щирі співчуття рідним і близьким. Це велике горе.

Довідково
Саркома Юінга – це злоякісна пухлина, яка росте в кістках або м’яких тканинах навколо кісток. Вона часто розвивається в ногах, області тазу, ребрах або руках. Саркома Юінга часто вражає кістки, однак у незначної кількості пацієнтів пухлина розвивається за межами кістки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...