facebook

“Прийшли на вокзал, а вагона немає”: в “Укрзалізниці” черговий скандал

У Києві пасажири купили квитки на поїзд, а коли прийшли на вокзал виявилося, що таких вагонів у складі немає. Через це люди їхали в 12-годинному поїзді “Київ-Чернівці” по 3-4 людини на одному місці.

Про це розповів у Facebook потерпілий Дмитро Пальчиков, який планував на вихідні відвідати з друзями Чернівці.

“Вирішили з друзями поїхати до Чернівців на вихідні 117 поїздом, вагон 15. Приходимо, а вагона немає. Вагону №15 у 117 поїзді” Київ-Чернівці “- немає. І 14 вагону немає. І ще якогось там вагону немає”, – написав чоловік.

Він додав, що “Укрзалізниця” продала квитки на 4 вагони, яких не було. Пасажири їхали у поїзді 12 годин по 3-4 людини на одному місці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В “Укрзалізниці” почали з’ясовувати, чому так сталося.

“Якраз розбираємося, чому поїзна бригада не отримала своєчасних вказівок по пересадці. Зміни у складі поїзда пов’язані зі зміною маршруту і, відповідно, населоності рейсу через об’їзд місця обвалу карстових печер на території Чернівецької області”, – відповіли в “УЗ”.

 

У коментарях до запису користувачі відзначили, що минулого тижня на цьому напрямку були проблеми з колією і частину поїздів скасували, а частину – пустили по інших маршрутах.

Схожа ситуація сталася і з поїздом до Львова.

“Вчора їхала Інтерсіті з Києва до Львова, і там подали не той потяг, на який продавали квитки на сайті УЗ. У всіх не ті місця, що повинні були бути, половину третього вагону пересадили у перший”, – відзначають у коментарях.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...