Categories: Трагедії

Сумно, боляче, бракує слів! Відійшов у вічність 27- річний Степан Молнар – начальник відділу містобудування та архітектури

Сьогодні сталася трагічна подія, яка забрала життя молодого і перспективного працівника нашої громади – начальника відділу містобудування та архітектури Буштинської селищної ради Степана Володимировича Молнара.


Сумно, боляче, бракує слів! Як, чому, таке могло статися?!
У розквіті сил, кар’єрного росту та планів на майбутнє…
Народився Молнар Степан Володимирович 09.04.1994 року, навчався у Хустецькій ЗОШ І ст., у ЗОШ І-ІІІ ступенів №188 м. Києва та в Хустській гімназії-інтернат, де здобув середню освіту.
У вересні 2010 року вступив до Львівського Національного Аграрного Університету за двома спеціальностями: архітектура та будівництво на денну та заочну форми навчання відповідно.
У 2014 році здобув неповну вищу освіту за рівнем бакалавра архітектури Львівського Національного Аграрного Університету.
У вересні 2014 року вступив до Львівського Національного Університету Львівська Політехніка, який закінчив у 2016 році за спеціальністю містобудування та архітектура.
З 2018 по 2019 році навчався у Львівському Національному Університеті “Львівська Політехніка”, де здобув повну вищу освіту за рівнем магістра зі спеціальності – інженер геодезист.
Розпочав свою трудову діяльність у жовтні 2016 року на посаді архітектора в ПП “Закарпатземля”.
З 1 квітня 2021 р. по теперішній час працював на посаді начальника відділу містобудування та архітектури Буштинської селищної ради. Неодружений.
Колектив Буштинської селищної ради глибоко сумує і розділяє непоправне горе з рідними та близькими, друзями, всіма, хто знав Степана Володимировича.
А це була надзвичайно прекрасна людина – безвідмовна, чесна і відповідальна, веселої вдачі та оптимізму в житті.
Завжди готовий прийти на допомогу як колегам по роботі, так і всім, хто до нього звертався. Щедро ділився своїми знаннями та умінням, добротою душі.
Нам так тебе бракуватиме, дорогий колего!
Вічна пам’ять!

Саша

Recent Posts

“Посилення мобілізації чекають сотні тисяч чоловіків, бронювання не втратять ці 4 категорії”: мобілізація, повістки, ТЦК

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україні продовжується загальна мобілізація, в ході якої військовозобов'язаних громадян…

2 хв. ago

Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури

Цього року військовозобов'язані українці зіткнулися зі складнощами у отриманні відстрочок від мобілізації. Багато з них,…

2 години ago

Чоловік повісився в одному з районних ТЦК

21 жовтня в одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов'язаних Полтавської області було виявлено…

4 години ago

Морози змінили густі тумани: синоптики дали попередження про наступну напасть в Україні

Цьогорічний жовтень не перестає дивувати - літнє тело змінилося спочатку дощами, потім морозами, а тепер…

6 години ago

Спершу штраф 8500 грн: а потім позбавлення прав, ще й машину заберуть – суди почали карати водіїв за номери

Водіїв карають спочатку штрафом, а потім позбавленням прав та конфіскацією авто, за що Водіїв попередили…

8 години ago

Вже офіційно – мобілізацію прискорюють: нардеп розповів, чому так вирішили.

У найближчому майбутньому очікується подальше посилення мобілізаційних процесів та впровадження нових заходів для підвищення оборонних…

9 години ago