facebook

“Пройшов пекло війни і був в полоні”: військовому з Львівщини терміново потрібна допомога

Молодий військовий з Львівщини Маланій Петро потребує допомоги на складну операцію. 21-річний Петро – сирота, який пройшов справжнє пекло війни, побувавши в найгарячіших точках російсько-української війни. Небайдужих просять допомогти молодому військовому зібрати кошти на операцію.

Про це повідомляє Володимир Фітьо на своїй сторінці у фейсбуці:

“Потрібна допомога!
Петро виріс в інтернаті міста Самбір, що на Львівщині. Він сирота. В 17 років втік з інтернату і був на Майдані, з якого у 2014 пішов добровольцем на війну. Воював в складі Правого сектору в Пісках, Донецькому аеропорту. Потрапив в полон до гіві, де пробув 2 місяці і 4 дні!!!! Був обміняний і продовжив воювати за Україну в складі батальйону “Азов”. Отримав 4 (чотири) контузії і в 2017 році за станом здоров’я завершив службу в батальйоні НГУ “Азов”. Місяць тому в Петра почала німіти нога. Діагноз лікарі поставили невтішний – КИСТА ГОЛОВНОГО МОЗКУ! (Пішла опухлість). Оперувати Петра будуть в Іспанії. Вартість понад 200 тисяч гривень. Частина коштів вже зібрана. Не вистачає ще 86 тисяч гривень. На завтра потрібно купити ліків на 5300 грн.
Тим, хто дочитав до цього місця і може замість ранкової кави, перерахувати ці кошти, щоб допомогти врятувати патріота, захисника, юнака, який замість розваг обрав захист Батьківщини номер картки 5375 4141 0339 8649 Маланій Петро Русланович.” – йдеться в дописі.

Володимир Фітьо до свого допису також додав документи, які підтверджують діагноз військового та потребу коштів на операцію.
У Львівському центрі наданні послуг учасникам бойових дій також закликають допомогти Петру Маланію зібрати кошти на операцію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Бажаємо Петрові вдалої операції та сподіваємося на допомогу небайдужих.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...