facebook

Ані Лорак вперше розповіла, чому не виступає в Україні і живе в Росії: мене “замовили”

Ані Лорак, яка переїхала до Росії, вперше за сім років відверто розповіла, чому не виступає в Україні.

Про це вона розговорилася в програмі “Життя відомих людей”.

Співачка розповіла, що несе любов в маси і не боїться абсолютно нічого.

“Я живу тут! Так, я їду і приїжджаю. Я перестала виступати з певних причин”, – сказала зірка.

Нагадаємо, що з 2014 року співачка не дає концерти в Україні. Лорак повідомила, що давати концерти на батьківщині перестала, тому що відчула, що на неї було зроблено політичне замовлення. Вона натякнула, що її “замовила” жінка-артистка через заздрощі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Перша людина (артист), яка постраждала ось в таких відносинах була я і весь удар взяла на себе. Після мене пішли інші виконавці… А потім почалися інші ситуації, коли ось такі подвійні стандарти – одні люди їздили, інші не могли їздити та т. д. тобто, хто це вирішував, хто писав ці списки?”- сказала Лорак.

Виконавиці дуже прикро, що коли почалося “цькування”, за неї ніхто не заступився і не підтримав. Ніхто з колег не наважувався захистити артистку.

Також Лорак називає себе пташкою, який дарує людям музику без кордонів.

“А пташка завжди хотіла крилами на сцені так! Літати, щоб було багато місця. І тому в один момент мені було дуже тісно в Україні. Я зрозуміла – тут я досягла вже всього. Коли привезла срібло з “Євробачення”. Ми робили тури. І я хочу у світ. Тому ми почали розвивати різні території. І гастролювати. І розширювати. Тому що птах, вона вимагає більше місця, щоб літати. А крила у мене росли”, – зазначила артистка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...