facebook

Холодяку в Україні скоро доповнять зливи: синоптик назвала дату

Погода в Україні в неділю, 10 жовтня, буде ще прохолоднішою, хоча обійдеться без опадів через триваючий вплив північного антициклону Lioba. Нічні морози стануть сильнішими, і в ряді регіонів стовпчики термометрів опустяться до -5 градусів.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Також в деяких областях буде штормовий вітер – пориви до 20 метрів на секунду ймовірні на Прикарпатті та на південному сході України. На решті частини території країни вітер очікується помірний.

Температура повітря знижуватиметься. Так, вдень в середньому прогнозується близько +9… +14 градусів, і тільки максимум на пару градусів вище буде в південних регіонах.

Вночі стовпчики термометрів в Україні показуватимуть близько -3… +6 градусів, але в західних і центральних областях місцями очікується до -5 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Києві цієї неділі буде сухо і прохолодно. Температура повітря в денний час складе +9… +12 градусів, а ось вночі стовпчики термометрів опустяться до 0… +3 градусів. Втім, в околицях прогнозується і до -2 градусів.

Синоптик розповіла, що незабаром замість північного антициклону в Україну прийде інша повітряна маса, яка принесе значні опади.

“Перші істотні дощі пройдуть ввечері 13 жовтня і 14 жовтня, на Покрову”, – зазначила Діденко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...