facebook

Молитва на Покрову про дітей і заміжжя: що просити у Божої Матері

В Україні 14 жовтня православні відзначають велике свято – Покрову Пресвятої Богородиці. Покрова Богородиці здавна вважається дуже важливим днем для жінок, так як у народі говорили, що Покрова накриває траву листям, землю снігом, воду льодом, а жінок – шлюбним вінцем.

Realist.online зібрав молитви, які, згідно з народним повір’ям, повинні допомогти незаміжнім вийти заміж, а дружинам – зберегти сімейне щастя.

Молитва на Покров для тих, хто хоче вийти заміж
“Благослови мене Боже на вінчальний вінець

Нехай прийде моєму дівоцтву кінець.

Не потрібні мені більше дівочі коси,

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нехай незаміжні дівчата їх носять,

а прошу натомість я бабину хустку,

та золотий вінчальний перстень.

Благослови мене Бог, на святій Покров.

Амінь. ”

“Богородице Діво, радуйся! Заступниця всіх жінок, берегиня сімейного щастя, вкажи мені, рабі божій (ваше ім’я), чоловіка, щастя сімейне, шлях до любові, вірності і благополуччя. Хай буде так, амінь”

“Мати Бога нашого, Свята Богородиця, моли Бога за нас грішних. Підтримай, на щастя вкажи, підкажи, вбережи, допоможи знайти свою улюблену вірну і добру людину. І буде так, амінь”

Молитва на Покров за дітей
“О Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і збережи під покровом Твоїм моїх чад (імена), усiх отрокiв i немовлят, хрещених i безiменних, i тих, що в утробi материнськiй. Покрий їх ризою Твого материнства, збережи їх у страху Божому і у слухняності батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дасть їм корисне для спасіння їх. Доручаю їх материнському пiклуванню Твоєму, бо Ти є Божественна Покрова рабам Твоїм”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...