facebook

У Приватбанку ввели обмеження на перекази: кого це торкнеться

ПриватБанк встановив нові правила грошових переказів з картки на картку. Нові обмеження введені для протидії відмиванню коштів і торкнуться тільки тих клієнтів, які здійснюють понад 100 таких операцій на місяць.

Про це повідомили в пресслужбі ПриватБанку.

Обмеження на операції з переказу коштів з картки на картку торкнуться як міжнародні перекази, так і в межах України. Тепер буде встановлено ліміт для Відправника: не більше 25 переказів на місяць на міжнародні перекази, і не більше 100 операцій з переказу коштів з картки на картку в межах України.

З’явилися обмеження і для одержувачів коштів. Тепер отримати можна в місяць не більше 30 міжнародних переказів і не більше 100 перекладів в межах України.

Як зазначають у Приватбанку, нові правила діють для переказів з картки на картку Visa та Mastercard через усі канали.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо ваш рахунок або карта оформлена для волонтерської або благодійної організації, ви збираєте кошти на лікування або іншу допомогу, потрібно звернутися на гарячу лінію Приватбанку за номером 3700 і підтвердити свою діяльність за допомогою необхідних документів. Після цього ПриватБанк зніме обмеження і встановить безліміт протягом однієї доби.

Не варто хвилюватися й інтернет-магазинам з приводу нововведення, оскільки для них в ПриватБанку також буде встановлено новий ліміт при відкритті ФОП або рахунку особи, яка займається професійною незалежною діяльністю відповідно до чинного законодавства України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...