facebook

“Залишилось двоє доньок”: на роботі в Польщі загинув чоловік з Сумщини, потрібна допомога у перевезенні

На роботі в Польщі помер чоловік з міста Буринь, що на Сумщині Андрій Піскоха. У соціальній мережі фейсбук організували збір коштів, щоб допомогти перевести тіло чоловіка на батьківщину.

“З глибоким сумом повідомляємо, що на роботі в Польщі помер наш земляк з Сумщини пан Андрій Піскоха. Спочилий виховував двох донечок. Наразі друзі й небайдужі організували збірку на перевезення тіла померлого додому. Просимо долучитись і Вас.“, – повідомляють на фейсбук сторінці книга пам’яті померлих за кордоном українців.

Причина смерті чоловіка не зазначається. Також, у місцевих групах у соціальних мережах просять допомоги у перевезенні тіла чоловіка.

“Нашої допомоги потребують дві дівчинки – Піскоха Іра та її сестричка Валерія, які проживають в м. Буринь. В цих дівчаток сталося страшне горе, помер їх батько, який виховував їх сам. Він помер в Польщі, коли знаходився на роботі. Єдиний годувальник в сім’ї, єдина опора у цих дівчаток! Ми просимо Вас всіх допоможіть цим дівчатам, їм наша допомога зараз вкрай потрібна. Тіло чоловіка повинні перевезти до нашого міста, але це шалені гроші! Давайте допоможемо разом.“, – повідомляють у фейсбук спільноті Про мою Буринь.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...