facebook

Одружений учасник “Холостячки 2” після відходу поставив в крапку в історії з розлученням: я прийняв рішення

У шостому випуску реаліті “Холостячка 2” зі Златою Огнєвіч співачка витягла з шафи скелети деяких учасників, що вкрай її засмутило. Наприклад, вона засумнівалася в психологу Романі Свечкоренко і відправила його на поліграф. Після спілкування з пографологом з’ясувалося, що чоловік ще офіційно одружений. Після таких новин співачка викликала чоловіка на відверту розмову. Він пояснив – з дружиною Ілоною розійшовся рік тому. Це рішення остаточне, але формальності шлюборозлучного процесу затягнулися, тому він дійсний лише на папері. Злата довго думала, як вчинити з Романом, адже він їй дуже сподобався і вона відчула з ним емоційний зв’язок. Так, вона запропонувала компромісне рішення – Роман офіцально розлучається, оформляє документи і після цього повертається на проект.

У студії пост-шоу “Як вийти заміж” Роман вирішив розставити всі крапки над”і”.

“За рік до розставання був конфлікт, за цим спостерігала наша дитина. Це було неприйнятно. Це почало впливати на дитину. Я приймав рішення дуже складно і довго. Скандал повторився місяців через 7-8 і, я прийняв рішення”, – розповів він про непросту ситуацію в сім’ї.

Роман був проти появи Ілони в студії програми.

“У нас досі позиція конфронтації. Ми б швидше за все тут посварилися – я припускаю цю можливість. У мене до неї почуття максимально нейтральні, десь хороші”, – прокоментував стосунки з дружиною Роман.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також сплила ще одна цікава деталь про особисте життя чоловіка. Так, при першому знайомстві зі Златою він зіграв їй на фортепіано романтичну мелодію в супроводі музикантів, чим зворушив співачку. Таку ж мелодію з тими ж музикантами він колись подарував і екс-дружині. Чоловік запевнив, що збіг обставин – це випадковість.

Вона розповів про свої плани і готовність продовжувати боротьбу за Злату.

“Будемо намагатися закрити моє питання. З Ілоною питання закрите. Одна з головних моїх цілей – я розлучусь, і все”, – пообіцяв учасник “Холостячки 2”.

На особистій сторінці в Instagram Роман прокоментував те, що відбувається на екрані.

“Ну ось і все… У мене всередині просто нездоланне почуття несправедливості по відношенню до мене, і до ситуації яка сталася”, – написав він, не вдаючись у деталі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...