facebook

Паралельна реальність: Тищенко заявив, що купує гречку по 12 гривень, а сало по 50 гривень за кілограм ВІДЕО

Ресторатор і бізнесмен, а нині заступник голови парламентської фракції “Слуга народу” Микола Тищенко розповів журналістам, що ходить за продуктами на ринок, а зростання цін в Україні взагалі “не помітив”.

Спілкуючись з журналістами у кулуарах Верховної Ради Тищенко сказав, що надає перевагу Бессарабському ринку, який є одним з найдорожчих у Києві. Проте ціни там, якщо вірити словам народно депутата, ані трохи не змінилися.

Так нардеп заявив, що вартість кілограма гречки становить всього 12 гривень. А ціна на добірний шматок свинини, з його слів, стартує від 50 гривень і закінчується на позначці в 100 гривень за кілограм.

“Перший шматок сала коштує від 50 до 200 гривень за кілограм”, — заявив Микола Тищенко, відповідаючи на питання про розцінки на продукти. Депутат також розповів, що “останній раз купував яловичину за ціною від 50 до 70 гривень за кілограм”.

Отож, Тищенко заявив, що не помітив зростання цін на продукти в Україні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ні, такі ж самі (ціни на продукти – прим.ред). Всі ціни залежать від енергоносіїв. Якщо криза в світі є, значить піднімається і собівартість продукту, адже він якось потрапляє до нас на стіл”, сказав він. Разом з тим, нардеп від “слуг” не відповів на питання скільки грошей він особисто витрачає на харчі.

Які продукти харчування покращують роботу мозку
Щодо раціону, Тищенко що вважає за краще купувати овочі та яловичину, яку він в останній раз купував від 50 до 70 гривень, а “можна було купити і за 20 гривень”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...