facebook

У Києві єпископ напав на жінку: деталі скандалу та відео

У Києві розгорівся скандал із єпископом Української православної церкви Адріаном, в миру Русланом Куликом – він накинувся на сусідку Іванну Бережну біля під’їзду будинку. Чоловік бив її, смикав за одяг, після чого “зафутболив” її телефон.

У Києві розгорівся скандал через побиття священиком жінки

Про інцидент повідомили в сюжеті “Надзвичайних новин” на телеканалі ICTV. Зазначається, що причиною конфлікту став нібито собака жінки – російський той-тер’єр, який заважав священнослужителю та його сім’ї своїм гавканням (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

Причиною конфлікту став нібито собака

Кулик зустрів сусідку на вулиці, де почав бити її кулаками в живіт та грудну клітину, а також ображати нецензурними словами. Жінка поскаржилася, що через страх та несподіванку не змогла неяк відреагувати та відповісти кривднику. Вона отримала безліч синців.

Жінка отримала безліч синців

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Бережна намагалася отримати відео з камер відеоспостереження, де було зафіксовано її побиття, священик зчепився уже з її чоловіком. І знову почав ображати нецензурною лайкою людей.

Інші сусіди в будинку характеризують Кулика як пихатого та зарозумілого. Остерігаються його всі.

Коментуючи ситуацію кореспондентам передачі, чоловік намагався виштовхати їх у двері та заявив, що потерпіла ображала іншу жінку. Більше пояснень від нього отримати не вдалося.

 

У поліції за фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 125 “Умисне легке тілесне ушкодження”. Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року. За результатами проведення судмедекспертизи подію може бути перекваліфіковано.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...