facebook

В ДТП загинули троє дітей-спортсменів та чоловік: деталі ОНОВЛЕНО

На трасі Кропивницький-Кривий Ріг сталася страшна аварія у ніч на 1 листопада. Вантажний автомобіль влетів у легкову машину, в якій знаходилися діти-спортсмени. Чотири людини загинули.

Деталі страшної трагедії розповіли в сюжеті ТСН.

ДТП сталася неподалік села Новошевченкове Кіровоградської області. У легковий автомобіль влетіла вантажівка. У машині знаходилися діти – 2005, 2009 і 2010 року народження. Загинули всі троє і ще один дорослий.

За попередніми даними, легковий автомобіль раптово з’їхав зі своєї смуги та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою. Такі свідчення дає водій вантажного автомобіля, він досі в шоковому стані. Зізнається, що побачив легковик вже в той момент, коли уникнути зіткнення було неможливо.

У легковому автомобілі їхали юні спортсмени, які займалися карате. За кермом перебував їх 46-річний тренер, який віз хлопчаків на спортивні змагання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ззаду, ще в одному автомобілі, їхав батько одного з хлопців, і вся аварія сталася на його очі. Хлопчики 12, 14 і 16 років загинули в результаті зіткнення на місці.

Батько в шоковому стані після ДТП накинувся на водія вантажівки та побив його.

Всі загиблі – жителі Кривого Рогу. Поліція відкрила кримінальне провадження, проводиться розслідування та встановлення всіх обставин аварії.

На трасі Кривий Ріг – Кропивницький – Запоріжжя вночі 1 листопада сталася страшна ДТП, внаслідок якої загинули тренер з карате Руслан Тодорашко та троє його вихованців 11, 12 та 16 років. Вони поверталися із чемпіонату України, який проходив у Вінниці.

“Батьки накинулися на мене”
ДТП сталася на 56-му кілометрі дороги Кривий Ріг – Кропивницький – Запоріжжя на території Долинської територіальної громади Кіровоградської області о 00.10.

KIA Sportage під керуванням тренера Руслана Тодорашка виїхав на зустрічну смугу і врізався у великотоннажну вантажівку Renault Magnum. Від зіткнення KIA перекинувся на дах, а тіла загиблих із понівеченого автомобіля довелося діставати рятувальникам ДСНС.

За інформацією співрозмовників OBOZREVATEL у поліції, у KI Sportage двоє людей сиділи попереду, а двоє ззаду.

“За кермом був 46-річний тренер Руслан Тодорашко, поряд з ним на пасажирському сидінні – 16-річний Данило Перець. На задньому перебували 12-річна Анастасія Улітко і 11-річний Артем Куропятник. Усі вони мешканці Кривого Рогу”, – уточнили правоохоронці.

Водій фури, 39-річний Михайло Тиндяков, розповів, що намагався уникнути зіткнення, але це, на жаль, не вдалося.

“Я рухався у бік Кропивницького, назустріч мені їхали дві машини. Одна з них зробила різкий маневр і пішла по моєму узбіччі. Мені не було куди подітися, а його смугою йшла інша машина… Перед самим зіткненням водій KIA вирвав з узбіччя автомобіль і став повертатися до своєї смуги, але було пізно”, – пояснив чоловік.

За припущенням водія вантажного автомобіля, водій KIA або відволікся, або заснув, а може, хотів обігнати машину, що йде попереду.

У водія фури травмовано око, але не внаслідок аварії. Виявилося, що на нього накинулися батьки загиблих дітей.

“За їхніми словами, вони їхали в іншій машині, попереду”, – уточнив Михайло.

Поверталися з чемпіонату додому
У Дитячо-юнацькій спортивній школі №2 Кривого Рогу не можуть оговтатися від страшної новини.

“Усі троє загиблих дітей були вихованцями нашої школи. Вони поверталися з чемпіонату України з кіокушинкай карате, який проходив у Вінниці. Руслан – досвідчений тренер, виховав багато спортсменів, серед них і майстри спорту, і кандидати. Дітки дуже гарні… Дуже важко”, – розповіли в адміністрації.

У ДЮСШ також додали, що Анастасія Улітко посіла перше місце на чемпіонаті й дуже хотіла додому, щоб відсвяткувати перемогу.

16-річний Данило Перець, незважаючи на юний вік, уже був суддею Національної федерації кіокушинкай карате, але й сам не припиняв виступати.

Ще один загиблий у ДТП – Артем Куропятник.

За кілька годин до аварії юний каратист написав на своїй сторінці до Instagram, що програв чемпіонат України. Але, як бачимо, це виявилося не найстрашнішим…

Президент Національної федерації кіокушинкай карате Олександр Гончаренко розповів нашим журналістам, що за його інформацією, Руслан Тодорашко заснув за кермом.

“Така трагедія трапилася… Заснув за кермом і вилетів на зустрічку… Гарна була людина. Руслан – суддя міжнародної категорії, підготував призерів чемпіонату Європи. Ми готуємося виїжджати до Кривого Рогу, завтра буде похорон”, – повідомив Гончаренко.

За фактом смертельної ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”. Проте, як неофіційно кажуть правоохоронці, винуватець ДТП вже ні за що не відповість – бо й сам загинув.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...