facebook

Скороход заявила, що була заручена з Поляковим, а причиною смерті нардепа назвала вбивство

За її словами, Полякова вбили, а інформація про наркотики є вигаданою.

Про це політикиня розповіла у програмі “Хард з Влащенко”. Скороход говорила, що вони планували весілля на день народження Полякова – 11 листопада, коли йому виповнилося б 34 роки.

“Він дуже цього хотів, для нього це було б велике свято. Тому я скоріше не друг, а кохана жінка. Мені дуже неприємно слухати весь цей бруд і брехню, яка поширюється в тому числі правоохоронними органами і не має нічого спільного з правдою”, – розповідала депутатка.

За її словами, нардепа вбили, а інформація про наркотики не відповідає дійсності.

“Я буду повторювати завжди, поки не доб’юся правди, що Антона Полякова вбили. А як і хто, я думаю, ми з вами дізнаємося. У мене виникає питання, чому не було заарештовано фігурантів того вечора — таксист і дві людини, які були з Антоном у ресторані. У мене питання, чом у не були проведені токсикологічні експертизи, і взагалі, якісь експертизи були зроблені. Наскільки я володію інформацією, жодних. У мене є питання, чому до сьогодні не пояснили борозну на шиї. Там був дуже чіткий слід від удушення. Я не розумію, чому досі не відновили події взагалі життя Антона за 7 жовтня і початок 8 жовтня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Я хотіла б відкрито і відверто на всю країну заявити, що Антон Поляков був убитий. І не треба вигадувати нічого, і не треба розповідати нічого про наркотики або ще якусь біліберду”, – сказала нардепка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...