facebook

Не стало талановитого українця і друга багатьох музикантів України

Щойно прийшла новина, яка буквально збила з ніг: не стало мого друга і друга багатьох музикантів України – Олександра Васяновича.Сказати, що це була добра і красива Людина, значить не сказати нічого.

Це був Справжній Друг – терплячий, веселий, обов”язковий, делікатний і чесний.Він останні три десятиліття проживав у Закарпатті, щиро любив цей край, хоча народився в Донецьку. Але одружився на чудовій закарпатській дівчині – і залишився там назавжди.Саша колишній спортсмен, Майстер спорту з Баскетболу, довгий час працював директором ресторану “Уклин” біля селища Поляна.

Був неймовірно гостинним, особливо любив артистів, пишався дружбою з ними.Останні роки організовував концерти в місцевих санаторіях для багатьох з нас – з ним співпрацювали, зокрема, Лілія Сандулеса, Віктор Павлік, Павло Дворський, Степан Гіга, Надія Шестак, Іван Ганзера, Діма Літвінкович і також ваш покірний слуга…І ось його не стало.

Причина – К0ВІД!!! Два тижні тяжкої боротьби з хворобою в лікарні – і трагічний фінал. Сьогодні.Шкода, що не послухав рідних, коли вони просили його зробити щеплення, думав, що це його не торкнеться.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Люди – це страшно втрачати друзів і рідних. Бережіть їх – хай будуть обережними і зроблять усе необхідне, щоб жити далі…Вічна пам”ять тобі, дорогий Друже. Хай твоя чиста Душа полине в Небеса до Бога.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...