facebook

В зоні ООС загинув український головний сержант Павлисько Віталій Миколайович: у нього залишилися двоє дітей

Трагічна звістка сьогодні прийшла із Сходу України. Під час шаленого мінометного обстрілу бойовиків загинув військовий із Яворова. Про це повідомила Яворівська райдержадміністрація.

“Сьогодні, у районі проведення Операції Об’єднаних сил загинув уродженець м. Яворова – головний сержант Павлисько Віталій Миколайович, військовослужбовець військової служби за контрактом 24 ОМБр, головний сержант. З 2015 року і до тепер захищав рідну Батьківщину. Народився 29 листопада 1973 року, освіта середньо-спеціальна, одружений. Під час виконання бойових завдань, 7 листопада 2021 року головний сержант трагічно загинув. У військовослужбовця залишились дружина, син, донька, мати, та батько. Щирі співчуття рідним та близьким Героя”, – йдеться у повідомленні.

24 бригада, в якій служив чоловік, повідомили обставини трагічної події:

“Віталій разом з іншими військовослужбовцями перебував на бойових позиціях. Саме в цей момент бойовики здійснили обстріл із 120 мм мінометів. Під час обстрілу, коли головний сержант Павлисько разом із іншими військовослужбовцями переміщалися в укриття, одна із ворожих мін розірвалася поряд із бійцями. Внаслідок цього Віталій отримав осколкове поранення, несумісне із життям», – йдеться в дописі 24 ОМБр.

Редакція сайту Тернополя 0352.ua висловлює щирі співчуття дружині та дітям Віталія. Його сміливість, мужність і самопожертва не залишилися непоміченими. Щиро співчуваємо втраті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...