facebook

“Пробач, що не вберегли”: передчасно відійшов у засвіти молодий лікар-хірург Костянтин Сербіна

На Вінниччині обірвалося життя 44-річного лікаря-хірурга Костянтина Сербіна. Костянтин довший час боровся з онкологією, але на жаль хвороба виявилася сильніша. Згадують про чоловіка, як про хорошого спеціаліста, добру і милосердну людину.

Про смерть Костянтина повідомляє Инна Фридкина на своїй сторінці у соцмережі:

“Шаргородщина глибоко сумує з приводу непоправної втрати досвідченого лікаря-хірурга, депутата міської ради кількох скликань, фахівця лікарської справи та Людини з великої літери Сербіна Костянтина Олексійовича. Не стало надзвичайної особистості, турботливого та люблячого чоловіка, батька, лікаря, який і вдень, і вночі турбувався про своїх пацієнтів. Шаргородці пам’ятатимуть Костянтина Олексійовича як професіонала своєї справи, добру та щиру людину. Він назавжди залишиться в серцях людей та у душах тих, чиє життя він рятував. Депутати міської ради, члени виконавчого комітету, апарат виконавчого комітету міської ради висловлюють співчуття дружині, дітям, рідним і близьким покійного з приводу невимовної втрати.” – пише міський голова Шаргорода Володимир Барецький.

«Про Костянтина Олексійовича можна говорити дуже багато, і напевно немає людини у нашому регіоні, який би не знав його та його добрі справи, адже скільки людських життів він урятував, будучи лікарем-хірургом у нашій Шаргородській лікарні. Неодноразово його обирали люди депутатом міської ради, адже мав шалений авторитет серед людей. За допомогою до нього зверталися люди з різних куточків України. І не було такого випадку, щоб він не відповів на телефонний дзвінок чи не прийняв пацієнта будучи навіть уже хворим» – пише Вадим Соляник.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...