facebook

У Польщі мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП: є загиблі та постраждалі

У Польщі потрапив у дорожньо-транспортну пригоду мікроавтобус з українцями. Внаслідок аварії загинули двоє людей, ще двоє – постраждали.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на видання Echo Dnia.

За інформацією польських ЗМІ, аварія сталася сьогодні вранці у селі Ханьча, Свєнтокшиське воєводство.

Відомо, що мікроавтобус Mercedes з українськими реєстраційними номерами, за кермом якого перебував 25-річний водій, злетів із дороги в кювет та врізався в дерево.

Внаслідок чого пасажирів мікроавтобуса затиснуло всередині салону. Вказано, що рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту рятувальники розрізали кузов та витягли їх на поверхню.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Проте, “швидка” констатувала смерть двох людей: 25-річної жінки та 24-річного чоловіка. Вони, як повідомляють у виданні, є громадянами України.

Крім того, 25-річного водія та 35-річного пасажира мікроавтобуса госпіталізували у тяжкому стані.

У Міністерстві закордонних справ підтвердили інформацію щодо загибелі двох українців у ДТП в польському місті Ханча. Разом з тим, двом постраждалим зараз надається медична допомога.

Про це РБК-Україна повідомив прес-секретар МЗС України Олег Ніколенко.

“Внаслідок зіткнення автомобіля загинули двоє громадян. Інші двоє отримали травми, зараз вони госпіталізовані, їм надається необхідна медична допомога”, – розповів Ніколенко.

За його словами, Генеральне консульство України в Кракові вже надає консульську допомогу постраждалим в ДТП українцям.

“Українські консули взаємодіють із польською поліцією задля з‘ясування обставин ДТП, контролюють процес лікування постраждалих та підтримують зв‘язок із їхніми родичами, готують репатріацію тіл загиблих”, – додав Ніколенко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...