facebook

Тягнули за волосся тротуаром і притискали до воріт: відвідувачка нічного клубу заявила про побиття охоронцями (відео)

Інцидент стався з британко та її друзями.

В англійському місті Ноттінгем троє охоронців нічного клубу начебто жорстоко побили жінку та тягали її за волосся. За це їх наразі відсторонили, триває розслідування.

Про це пише Metro.

На різних відео, поширених в Мережі, видно жорстокі сутички між жінками та співробітниками служби безпеки, а пізніші зображення показують пані Уотсон із закривавленими та забитими ногами.

Так, на одному з відео видно, як вишибала кидає жінку на підлогу надворі, перш ніж її тягнуть тротуаром назад до нічного клубу. На іншому зображено, як жінку притискають до поручнів, коли вона кричить: “Відійти від мене”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також видно, як інша жінка б’є одного з чоловіків, перш ніж її кидають на землю. Потерпіла ж Ніам Уотсон стверджує, що її разом із друзями вранці неділі били, кидали та тягли по асфальту працівники нічного клубу.

“Повнолітні чоловіки-вишибали образили одного з моїх друзів, і в результаті вони кидали мене та моїх друзів по землі, тягнучи мене за волосся, придушивши мене до воріт”, – написала пані Уотсон у Facebook.

Жінка нарікає, що начебто поліція, яка приїхала не відреагувала належним чином. Заклад прокоментував інцидент, заявивши, що відсторонив трьох вишибал.

Співробітник поліції Ноттінгемшира Пол Гаммер сказав: “Офіцерів викликали, щоб повідомити про сварку. Після розмови з причетними та незалежними свідками офіцери розігнали групу та надали жінці першу допомогу. Наступного ранку поранена жінка повідомила про попередній інцидент, який стався до нашого прибуття, і триває розслідування”.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...