facebook

Бойовики обстріляли селище на Донбасі: знищені будинки, люди опинилися під завалами (фото)

У результаті обстрілів російсько-терористичними угрупуваннями селища Невельське на Донеччині пошкоджено чотири приватні будинки

Щонайменше чотири приватні будинки пошкоджені в результаті обстрілу російсько-терористичними угрупуваннями селища Невельське Покровського району Донецької області. Два з них – знищені повністю. Про це голова Донецької обласної державної адміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Усі пошкоджені будинки, про які відомо на даний час, розташовані на вулиці Молодіжній.

«Під час обстрілу в одному зі зруйнованих будинків під завалами опинилися люди – 65-річний чоловік та 63-річна жінка. Вибратися з-під уламків їм допомагали рятувальники. За щасливим збігом обставин, ніхто із цивільних не постраждав», – написав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Обстріл стався вночі. За повідомленням військових – зі 120 мм мінометів.

Інформація про пошкоджені будинки надійшла від рятувальників та правоохоронців, які разом з медиками швидкої допомоги прибули на місце події, щоб надати допомогу людям.

«Подальше обстеження селища та уточнення інформації про пошкодження відбудеться сьогодні силами правоохоронців та представників місцевої влади», – повідомив Кириленко.

Нагадаємо, у районі Попасної Луганської області під час виконання бойового завдання загинули двоє військовослужбовців 79-ї окремої десантно-штурмової бригади – підполковник Руслан Прусов і майстер-сержант Вадим Федосеєв.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...