facebook

Дівчинка 3 дні не вставала, відмовлялася від їжі: у побитті до смерті рідної дитини підозрюють батька

Після смерті доньки матір забрала двох синів та переїхала до своїх родичів.

На Дніпропетровщині у смерті 4-річної доньки підозрюють батька. Коли медики приїхали на виклик, дівчинка вже була мертвою, а на її тілі – сліди побоїв приблизно тижневої давності. Судмедексперти переконані – саме ці травми стали для дівчинки смертельними.

Про подробиці шокувального випадку 17 листопада йдеться в сюжеті ТСН.19.30.

Так, стало відомо, що у “швидку” подзвонив сам батько. Медики констатували – 4-річна дівчинка була мертвою задовго до виклику.

“Тіло дитини перебувало у ліжку. Зі слів батьків, дівчинка 3 дні не вставала, відмовлялася від їжі. На тілі були синці різних розмірів. Було трупне задубіння, оскільки смерть настала не тільки що. Також була деформація лівої ноги”, – зазначив директор обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радій Шевченко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Окрім загиблої Олі в родині є ще двоє шестирічних хлопчиків. У сільраді запевняють: родина не перебувала на обліку, як неблагонадійна. Але до їхнього будинку навідувалися представники соцслужб. Адже сім’я жила бідно, батько ніде не працював.

“Їсти – було. Ми там перевіряли і в холодильнику був запас харчування. Агресії щодо дітей від батька ми не помічали. Діти ходили до дитячого садочка і діти не жалілися, що їх тато б’є чи мама”, – розповідає заступниця сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Людмила Горнатко.

Зі слів посадовиці, батько дівчинки не визнав своєї провини, а матір запевнила – щоб чоловік бив доньку – не бачила.

“Оля падала, можливо, але він їй нічого не робив. Він твердив, що він її не бив і він її не вбивав. Що він допомагав – проводив їй реанімаційні заходи – штучне дихання, але це не допомогло”, – зазначає посадовиця.

А от за інформацією правоохоронців – 38- річного чоловіка раніше притягали до адмінвідповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. Щоправда, деталей у поліції не розголошують.

“Слідчими за нанесення тілесних ушкоджень затримано батька дитини в порядку статті 208, йому оголошено про підозру. За попередньою інформацією, саме він завдав тілесні ушкодження дитині, від яких вона і померла”, – говорять правоохоронці.

Якщо провину чоловіка доведуть – він може сісти на 15 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...