facebook

“Зі співчуттям у серцях.” У ДТП загинула учениця 7 класу Марічка Масна, її мати вчителька з чоловіком у лікарні

У ДТП, яка трапилась 18 листопада о 07:20 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Красів Стрийського району, загинула учениця 7 класу Липівського ЗЗСО І-III ступенів Марічка Масна.

Про це повідомляють у навчальному закладі, де навчалась дитина.

“Зі співчуттям у серцях. Колектив учителів та учнів Липівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів глибоко сумує з приводу трагічної смерті учениці 7 класу Марічки Масної та висловлює щирі співчуття батькам, родині та близьким. Немає слів, щоб висловити всю тугу, біль та скорботу. Діти не вмирають – вони стають янголами та дивляться на нас з небес!“, – повідомили у навчальному закладі.

Також, повідомляється, що мати дівчинки вчителька початкових класів Оксана Масна з чоловіком перебувають у важкому стані у КНП “8-а міська клінічна лікарня м. Львова”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У нашій освітянській родині сталася велика біда. Сьогодні зранку в ДТП у с.Красів потрапила вчителька початкових класів Масна Оксана Романівна. Вони з чоловіком перебувають у важкому стані у лікарні 8 м. Львова“, – повідомили у навчальному закладі.

Реквізити для допомоги родині загиблої дитини:

Банківська карта: 4149 4991 3197 2760 – Лілія Сибаль.

Нагадуємо, поліцейським вдалось попередньо з’ясувати, що автівка “Skoda Octavia” під кермуванням 48-річної франківчанки здійснив зіткнення з автомобілем «Opel Astra», під керуванням 50-річного місцевого мешканця. Внаслідок автозіткнення від отриманих травм, на місці ДТП загинула 12-річна пасажирка опеля. Водій цього автомобіля та ще одна пасажирка, 52-річна жінка, з важкими тілесними ушкодженнями були доставлені в лікарню.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...