facebook

Син співробітниці 1+1 Антон Мазур бороться за життя, потрібна допомога

Чотири з половиною роки 23-річний Антон Мазур бореться з важкою недугою – гострим лімфобластним лейкозом. Раніше Антон пройшов кілька курсів хіміотерапії, йому пересадили кістковий мозок. Рідні думали, що хвороба відступила назавжди, але на жаль трапився рецедив. Зараз небайдужих просять допомогти врятувати молодого хлопця.

Про це повідомляють у програмі Сніданок з 1+1.

“Друзі, «Сніданок з 1+1» просить допомоги.
Чотири з половиною роки виснажливої боротьби за життя. Такий шлях вже пройшов Антон Мазур – син нашої колеги Мазур Алла, що працює адміністратором програми. У хлопця – гострий лімфобластний лейкоз. Завдяки допомозі небайдужих, він уже пройшов декілька курсів дороговартісної хіміотерапії та операцію з пересадки кісткового мозку в клініці у Туреччині. Ми всі вірили, що хвороба назавжди відступила.
Але в Антона стався рецидив. Зараз він знову потребує пересадки кісткового мозку, а перед тим – негайної хіміотерапії вартістю 30 тисяч доларів. І ми знову просимо вас допомогти. У нього є шанс на одужання.
Реквізити:
Монобанк: 5375 4141 2072 9990
Приватбанк: 4731 2191 2236 7083″ – йдеться в дописі.
Зазначається, що на операцію і лікування хлопцю потрібно зібрати 30 тис. доларів. У хлопця є шанс на одужання і зараз він перебуває на лікуванні в Туреччині. Давайте разом допоможемо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...