facebook

Прохання щирої молитви за полегшення стану та фінансової допомоги: Лесі в Італії видалили нирку разом з пухлиною і метастазами

Питлюк Леся Петрівна 1978 року народження бореться з складною недугою: карцинома (рак) правої нирки – 4 стадія.

Шлях до одужання не легкий та потребує чималих коштів! Тому велике прохання до ВСІХ, хто цінує людське життя – не БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ.

Допоможіть Лесі здолати недугу!

Пост (дослівно):
Доброго всім вечора! Хочу розказати про стан справ у Лесі. Нажаль добрих новин немає.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Добігає до кінця другий рік лікування Лесі в Італії. За цей час Лесюня перенесла дуже складну і травматичну операцію під час якої видалили нирку разом з пухлиною і метастазами, які піддавалися видаленню. Була призначена хіміотерапія, яка тривала близько року. Та нажаль, вона не дала бажаного результату, більше того, метастази збільшуватися. Після КТ лікарі призначили імунотерапію, яка теж не дала результату, більше того стан Лесі був критичний. Метастази здавлювали сечовий міхур, і в черевній порожнині почала скупчуватись рідина, яка призвела до зараження.

Показники аналізів були критичні, робили переливання крові. Лесюня дуже важко виходила з цього стану. Це все відбувалось влітку. Коли лікарі змогли трохи стабілізувати стан Лесі, була призначена третя хіміотерапія, яка тривала три місяці. І 14 листопада була проведена КТ, яка показала, що в легенях трохи зменшились метастази, та, нажаль, пішли в печінку і в задню частину черевної порожнини до хребта. Зараз лікарі призначили знову нову хімію.

Саме зараз Леся почуває себе дуже важко. Дуже збільшився живіт, жахливе потовиділення та рвота. Сили покидають Лесю.

Дуже прошу всіх в цей важкий час для Лесі про щиру молитву за одужання і полегшення стану.

Коли ми всі разом молимося, Лесі стає краще, Бог чує наші щирі прохання. Підтримайте цю нещасну жінку, яка кожен день життя відвойовує в цієї страшної хвороби молитвою, добрим словом, фінансово по можливості.

Будьте завжди здорові.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...