facebook

Зґвалтували і заховали у занедбаному колодязі: два нелюди позбавили життя чоловіка

Про зникнення чоловіка до поліції заявив його брат.

У Луганській області у Рубіжному правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у вбивстві та зґвалтуванні 43-річного місцевого жителя.

Про це повідомляє Депаратмент карного розшуку.

Так, до поліції звернувся чоловік, який повідомив про зникнення його брата. Згодом тіло зниклого правоохоронці знайшли на території покинутого заводу у колодязі.

За підозрою у вбивстві було затримано 2 чоловіків, один із яких раніше судимий.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“З’ясовано, що напередодні за місцем мешкання брати вживали спиртні напої. К ним пришли незваные гости, которые устроили драку с потерпевшим, изнасиловали его неестественным способом, отнесли полуобнаженного на территорию заброшенного завода и сбросили в канализационный колодец, тщательно забросали его кирпичом и грунтом, рассчитывая, что таким образом скроют свои преступления”, – рассказали в Департаменте.

Як повідомили у пресслужбі поліції Луганської області, під час обстеження цієї території, службовий собака привів поліцейських до каналізаційного колодязя. Щоб дістати тіло загиблого з колодязя, поліцейські вимушені були звернутися по допомогу до колег – працівників ДСНС.

В рамках відкритого за цим фактом кримінального провадження слідчими під процесуальним керівництвом прокуратури попередньо оголошено затриманим чоловікам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження)

Зловмисників затримано в порядку статті 208 КПК України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...