facebook

“На одному з останніх уроків написав, що мріє про будинок”: у ДТП загинув 14-річний хлопчик Володя Корб’як

Дуже неприємна ДТП трапилася 24 листопада близько 20:00 на автодорозі Почаїв-Зборів, неподалік села Млинівці (Тернопільська область). За попередньою інформацією, 14-річний хлопець перебував на проїжджій частині, саме тоді коли водій автомобіля ВАЗ, здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху і збив юнака. Траса не освітлювалася, і водій не помітив пішохода. Хлопця з важкими травмами госпіталізували до лікарні, але на жаль врятувати його не вдалося.

Як повідомляє місцеве видання “te.20minut.ua” загиблим виявився 14-річний мешканець села Млинівці Володя Корб’як. У школі, де навчався підліток встановили його портрет з чорною стрічкою, живі квіти і лампадки. Ті, хто дружив з Володею, не відходять від портрету і навіть не намагаються приховати сльози.

“Немає слів, щоб висловити всю тугу, печаль… Це як страшний сон. Біль розриває наші серця і досі ця думка не вкладається в голові. Боляче навіть подумати про те, що ми більше його ніколи не побачимо. Неймовірно важко пережити таку втрату батькам, бо найжахливіше в житті — ховати свою дитину” – розповідає вчителька біології та основ здоров’я Млиновецького НВК Тетяна Зубрик.

Володя вчиться в 9 класі, продовжила вчителька, навіть не подумавши говорити про учня в минулому часі. Активний, життєрадісний, щедрий юнак, який тільки починав будувати свої плани на життя, вдихав кожну його мить на повні груди, радував своїх близьких та друзів, мріяв, любив…

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На одному з останніх уроків, коли вчителька попросила написати про свої цілі у житті, Володя описав їх дуже коротко: купити будинок, одружитись і народити дітей. Коли жартома педагог запропонувала дописати ще щось, малий відповів – ні. От саме це — найголовніше.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...