facebook

У Львові Instagram-блогери влаштували вечірку в день національної жалоби. Фото

Чернівецький блогер-мільйонник Олександр Заліско відсвяткував своє 29-річчя у львівському Будинку вчених.

У День пам’яті жертв Голодоморів, 27 листопада, у львівському Будинку вчених, українські блогери влаштували гучну вечірку з елементами еротики. Таким чином Instagram-блогер з Чернівців Олександр Заліско відсвяткував свій день народження.

У святкуванні брали участь друзі Заліска, усі вони знімали відео свята та викладали їх в Instagram. Попри критику від своїх же підписників, жоден з блогерів досі не вибачився і навіть не видалив викладених відео та фото.

Про це пише ZAХID.NET.

Блогер Олександр Заліско, організатор свята, має в Instagram більше одного мільйона підписників. Свій день народження він вирішив відсвяткувати 27 листопада, у день, коли в Україні та у всьому світі вшановують жертв Голодоморів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На святкування дня народження Олександра Заліска у Будинок вчених прийшли його друзі блогери-мільйонники, зокрема Наталі Литвин (1 млн підписників), Таня Самбурська (1,5 млн), Валерія Юрченко (1,3 млн), Саша Бо (1,9 млн).

Розважав гостей ведучий Володимир Остапчук. Вечірка була у стилі Show bar, з відвертими конкурсами, еротичними танцями шоу-балету, а тости імениннику проголошували стоячи на столах. Гості не соромилися роздягатися, стояти на столах з їжею та брали участь у вульгарних конкурсах та танцювати.

Сам Володимир Остапчук опублікував фото в сторіз святкового столу з написом російською “Блогерская голодная туса”. Згодом це фото зникло з його Instagram.

Вечірка Олександра Заліска неабияк обурила підписників. Його та інших блогерів засипають негативними коментарями, підписники обурені цинізмом і збоченням, які влаштували блогери.

До слова, через добу після святкування жоден з блогерів не вибачився і не стер відео та фото. В сторіс блогерів були лише пояснення та розповіді про це, що жалоба, це не лише запалювання свічок.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...