facebook

Саме його приклад змусив Славу Фролову розповісти про смерть дочки, яка сталася кілька років тому

Телеведуча, колишня суддя шоу «Україна має талант» на СТБ Слава Фролова привернула увагу громадськості до проблеми лікування дітей з пороком серця.

rda6h

У блозі Слави Фролової з’явився запис дуже особистого характеру, в якому ведуча закликає всіх допомогти добрій справі – збору коштів на лікування дітей, які страждають від пороку серця:

“Про смерть. Мені було не просто зважитися на цей пост. Але я подумала, що мета виправдовує засоби. В папці з дитячими документами лежать три папери: 2 свідоцтва про народження та 1 про смерть. У мене було 3 дитини. Зараз 2. Всім знайомий вираз “батьки не повинні ховати своїх дітей”, насправді, я й гадки не мала наскільки це страхітливе вираження, поки порок серця не забрав мою першу дитину.

І з того моменту, все що було ДО, залишилося за невидимою межею, а я донині живу ПІСЛЯ. Але цей пост про смерть, яку ми з вами можемо зупинити дивлячись на фотографії хлопців, яким зібрали на операції, я думаю про те, що і їх батьки так само врятовані, від життя “після “.

Коли ми під’їжджали до Бахматова, що жив в вітрині заради дітей, мій син сказав: “шкода, що такого Бахматова не було тоді, він би обов’язково врятував сестру “. А я пояснила, як важливо, що взагалі такі люди з’являються, а значить не все втрачено і для нас усіх.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Бахматов жив в вітрині, залучаючи своїм життям увагу до проблеми дитячого пороку серця, але без нашої участі не буде зсуву, а добрий намір -20 дитячих життів, залишиться недосягаємими. Ми не знаємо з якого боку навалиться біда, але важливо знати, що якщо вона і навалиться, ти будеш в ній не один, а це дорогого коштує.

Тоді, багато років тому, я була одна, сьогодні нас багато. Давайте разом рятувати життя наших дітей.

Одному це не під силу, повірте мені на слово”.

frolova3-e1483373446434

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...