facebook

“Українському військовому “було лише 22 роки” від ворожої кулі загинув Валерій Геровкін. Просимо молитву за вічний упокій

Українському військовому було лише 22 роки. Просимо молитву за вічний упокій.

На Донбасі поблизу Новотроїцького 1 грудня у результаті снайперського обстрілу бойовиків загинув солдат 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” Валерій Геровкін. Трагедія сталася ввечері на спостережному посту.

Про це повідомляється на сторінці 93-ї ОМБр Холодний Яр.

У військовій частині розповіли, що український захисник народився 21 липня 1999 року, був родом із Краматорська. Мав середню спеціальну освіту. До лав Збройних сил вступив торік у вересні, у холодноярській бригаді піхотинець служив близько року. Зазначається, що у нього залишилася мати Ганна і батько Євгеній, а також кохана дівчина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Товариші за службою називали його “Гера”. За словами побратима із позивним “Матрос”, Валерій був завжди на позитиві. На момент поранення побратим був поруч і намагався врятувати військового, утім, смерть настала практично миттєво.

“З ним завжди було легко знайти спільну мову. Ми могли просто зібратися, посидіти за столом, попити разом чаю, погратися в ігри на телефоні. Валера мріяв іти до армії давно, але хотів закінчити навчання. Знаю, що в нього була кохана дівчина – показував її фото в телефоні”, – розповів побратим із позивним “Матрос”.

Сержант роти, в якій служив загиблий, додав, що Валерій був працьовитим та розумним хлопцем.

“Завжди приходив на допомогу своїм побратимам. Займався спортом – піднімав гирі. Це була його перша ротація в ООС”, – каже Віталій.

У військовій частині висловили співчуття рідним загиблого українського захисника.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...