facebook

Коли закінчиться війна в Україні та почнеться процвітання: пророцтво карпатських мольфарок. Відео

Карпатські мольфарки пророкують, що мир в Україні має настати за 3-4 роки. Приблизно стільки ж часу, запевняють вони, знадобиться країні для економічного процвітання.

Свої пророцтва мольфарки озвучили у програмі “Світ навиворіт”, ведучим якою є Дмитро Комаров. Прем’єра відбулася на YouTube 5 грудня, однак самі зйомки проводились у 2020 році (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Так, одна з двох мольфарок – Марія Цвілінів – пророкує, що процвітатиме Україна за часів президента-жінки. Але прізвище вона не назвала.

“Коли буде жінка президенткою, згадайте моє слово, Україна має дуже процвітати. Тільки це триватиме не дуже довго. Потім знову буде зле”, – сказала вона.

Настати процвітання, за її словами, має за 3-4 роки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Інша мольфарка Галина пророкує приблизно такі самі терміни, коли в Україні настане мир і люди стануть жити в достатку: 2-3 або 5 років.

Зазначимо, що мольфарами в гуцульській культурі називають людей, які, як вважається, мають надприродні та знахарські здібності і є носіями стародавньої культури.

Як раніше писав OBOZREVATEL, одна з карпатських мольфарок передбачила, що президент Володимир Зеленський не зможе завершити термін своєї каденції і раніше залишить посаду глави держави.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...