facebook

У Польщі зник молодий українець: рідні благають про допомогу. Помолімось щоб знайшовся живий і здоровий

 Усіх небайдужих людей благають батьки, які надіються що син знайдеться живим та здоровим про щиро просять про допомогу в розшуку і поширення інформації. 29 листопада хлопець поїхав з Чехії до Німеччини, з того часу зв’язку з ним немає.

Ільницькому Юрію Юрійовичу — 21 рік. Він поїхав на заробітки до Чехії. Повертаючись звідти 29 листопада, будучи в двох годинах їзди до Варшави, востаннє зателефонував до матері о 8 год ранку. Встиг сказати, що знайшов в Польщі якийсь підробіток разом з громадянином Чехії. Швидше за все, як повідомила сестра зниклого, хлопець вирішив зайнятись перевезенням мігрантів. З того часу більше на зв’язок не виходив.

За попередньою інформацією, юнак кордон України не перетинав, тож, можливо, зараз перебуває в Польщі. Відомо, що друзів чи знайомих у Польщі в нього нема.

Юрій — уродженець Закарпаття, родом з села Шаян Хустського району. Наразі заява про зникнення вже подана до поліції, тож юнака також розшукує Інтерпол. Родина та родичі Юрка просять всіх небайдужих поширити цю інформацію, а також повідомити все, що може допомогти в розшуках.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...