Categories: ДТП

Масштабна аварія на Тернопільщині: правоохоронці досі не озвучують причини зіткнення, а покази свідків різняться

Нині шестеро потерпілих після зіткнення пасажирського мікроавтобуса і легкового авто перебувають у двох лікарнях Тернополя.

Внаслідок аварії на Тернопільщині двоє осіб загинули та шестеро постраждали. Напередодні поблизу села Лозова пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою. Дев’ятеро людей травмовані – більшість з них довелось шпиталізувати. Правоохоронці досі не озвучують причини зіткнення, бо покази свідків різняться.

Про це 9 грудня йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Нині шестеро потерпілих після зіткнення пасажирського мікроавтобуса і легкового авто перебувають у двох лікарнях Тернополя. Двоє з них стабільно тяжкі, з множинними травмами, кажуть медики, у решти стан середньої тяжкості.

Ще двоє потерпілих померли в лікарні уночі – це 56-річний водій автобуса та одна з його пасажирок – у них були травми несумісні з життям. Аварія сталася напередодні ввечері – рейсовий автобус “Тернопіль-Кременець” лобом у лоб зіткнувся з легковиком. У бусі в той момент їхало восьмеро людей – сімох доправили до Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Довелося одночасно відкрити чотири операційні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Водій легковика спершу відмовився від шпиталізації, але по обіді сам звернувся до лікарні. Зараз він у хірургії з підозрою на травми внутрішніх органів. Він чи водій автобуса виїхав на зустрічну та спровокував аварію – правоохоронці досі не можуть сказати. Покази свідків різняться. В поліції лиш кажуть: дорога була не слизька.

За даним фактом внесено відомості в досудовий реєстр за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами – Ред.) Кримінального кодексу України.

Як кажуть копи, мікроавтобус був переобладнаний з вантажного на пасажирський. Як давно він проходив технічний огляд-ми намагалися дізнатися в перевізника.

За попередньою інформацією, обидва водії були тверезі. У загиблого кермувальника автобуса чималий стаж роботи за кермом. Нині в поліції чекають, коли лікарі дозволять опитати потерпілих пасажирів. Їхні покази допоможуть з’ясувати причини ДТП.

Нагадаємо:

7 грудня внаслідок зіткнення вантажівки з пасажирським мікроавтобусом на трасі Н-27 Чернігів – Грем’яч біля с. Брусилів 13 осіб загинули, семеро травмувалися. Постраждалі госпіталізовані до чернігівських лікарень. В області оголосили день жалоби за загиблими. Наразі ця ДТП є наймасштабнішою за кількістю жертв у цьому році.

Христина

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

4 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

4 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

7 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

8 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

10 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

12 години ago