facebook

У центрі Львова влаштували масову бійку через зйомки відео для російського шоу

У центрі Львова активісти зірвали запис відео для російського YouT-Tube-каналу “Вписка”, під час якого музиканти співали під гітару російські пісні. Молоді люди прийшли на такий “концерт” і напали на виконавців, влаштувавши бійку.

Відео бійки опубліковано в Telegram-каналі “Zahidwtf”.

Сам інцидент стався ввечері 9 грудня біля Оперного театру на проспекті Свободи.

Напередодні в мережі з’явилося повідомлення з анонсом заходу, в якому говорилося про плани зйомки провокаційного ролика: “будуть співатись російські пісні з матами”.

Потім, близько 21:00, на місце прийшли молоді люди, які втрутилися в знімальний процес – стали бити музикантів і пошкодили їх інструменти з технікою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Далі група молодиків погналася за учасниками зйомки ролика для російського шоу, але, побачивши авто з екіпажем патрульних, що проїжджало, припинили переслідування і розбіглися самі.

Правоохоронці підтвердили інформацію про інцидент з масовою бійкою в центрі міста і повідомили, що організатори “концерту” написали заяву.

“Було звернення про масову бійку, музиканти та їхні знайомі вирішили написати заяву до поліції”, – цитує ТСН спікерку патрульної поліції Львівської області Катерину Рибій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...