facebook

Пише пісні попри свист куль над головою: відважний хлопець пішов у ЗСУ, щоб вибороти для України перемогу

Відважний лейтенант боронить Україну та пише ліричні пісні. Зараз вын вже працюэ над другии альбомом

На одній із позицій неподалік Кримського Луганської області боронить Україну від агресора 28-річний лейтенант Вадим. У Збройних Силах він з 2012 року.
Про це повідомили в операції об’єднаних сил.
Вадим має широкий спектр навичок та захоплень – бере участь у спортивних змаганнях, пише пісні і музику, фахово розбирається у комп’ютерній техніці та IT-технологіях. Він вже встиг пройти шлях від солдата строкової служби до офіцера.
На початку Вадим служив у аеромобільних військах, пізніше потрапив до ОТУ “Північ”.

У 2014-2015 роках воїн-десантник Вадим, був на багатьох гарячих ділянках фронту, за що був представлений до нагород.
“Ми тоді себе зовсім не жаліли. Швидко міняли польові розташування та не давали окупантам спокою. Кожна, хоча б маленька перемога примножувала наші сили і ми знову кидалися в бій. Щодо конкретних особистих бойових заслуг, то вважаю за недоречне чимось вихвалятися, бо всі перемоги є загальними”, – говорить Вадим.
Вадим має чимало хобі – часто виступає на різних спортивних змаганнях, є досвідченим фахівцем із IT-технологій та навіть пише пісні. У 2012-му навіть випустив свій перший альбом. Зараз, після 10 річної перерви працює над другим.
За творчі і спортивні здобутки та службові досягнення Вадима поважають підлеглі та офіцери інших підрозділів.
“Армійська служба сприяє заняттям спорту та творчій діяльності. Адже на бойових позиціях чи в ППД ми робимо щось важливе для збереження суверенітету і територіальної цілісності нашої держави. Відтак правда за нами і перемога належатиме тільки Україні”, – підсумовує офіцер.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...