facebook

Під час сексу випадково загинула партнерка, застосувавши прийом з фільмів для дорослих

У Києві чоловік випадково вбив під час інтимної близькості партнерку в ліжку. Після події було розпочато кримінальне провадження, і тепер Солом’янський райсуд столиці засудили “фатального коханця” до 5 років позбавлення волі, звільнивши від відбуття покарання з випробувальним терміном 3 роки.

Відповідне рішення опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень в Україні.

Як вказується в матеріалах справи, в листопаді минулого року чоловік біля станції “Караваєві Дачі” на вулиці Ушинського на Солом’янці зустрів ввечері раніше наочно знайому, з якою відправився до неї додому, щоб разом випити.

Далі у квартирі, після розпивання спиртних напоїв, пара стала займатися коханням “природним шляхом близько 2-х разів”. Потім чоловік запропонував анальний секс, на що жінка добровільно погодилася.

Під час такої близькості підсудний однією рукою тримав даму за талію, а іншою закрив їй рот і ніс, тим самим перекрив їй дихальні шляхи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Після того, як він задовольнив свої потреби, відпустив тяжко дихаючу потерпілу. Він пішов на кухню, а коли повернувся, виявив потерпілу, яка не подає ознак життя, а з рота у неї текла кров”, – йдеться в публікації.

Тоді чоловік викликав “швидку допомогу” і поліцію. Але було вже пізно – жінка померла.

Згідно з висновком судмедексперта, смерть настала в результаті механічної асфіксії через закриття отворів носа і рота.

Сам же чоловік зізнався, що знав про проблеми у жінки з легенями, але заподіяти їй шкоду не збирався.

В тюрму чоловіка не посадять
Зазначається, що підсудний “щиро розкаявся” у скоєному, свою вину визнав повністю і нічого не оскаржував.

“На підставі ст. 349 ч. 3 КПК України суд обмежив дослідження доказів допитом обвинуваченого. Таким чином, суд прийшов до висновку про винність особи у вчиненні умисних дій, що виразились у вбивстві, вчиненому з необережності”, – йдеться в матеріалі справи.

При винесенні вироку суд враховував пом’якшувальні обставини, такі як перше притягнення до кримінальної відповідальності, щире каяття у скоєному, сприяння органу досудового слідства, тяжкі сімейні обставини (чоловік доглядає за мамою, яка самостійно не може пересуватися).

Так, чоловіка визнали винним за ст. 119 ч. 1 КК України та призначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, а на підставі ст. 75 КК звільнили від відбування покарання з випробуванням – іспитовим строком на 3 роки.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...