facebook

4 постріли в груди італієць був переконаний, що українка з Львівщини пані Марія Баран крала його гроші

З глибоким сумом повідомляємо, що 15.12.2021 в Італії в Торре-Аннунціата трагічно загинула наша землячка з Львівщини пані Марія Баран 

Торре Аннунціата – Трагедія Марії, убитої 4 пострілами в груди. Вбивця був переконаний, що вона крала його гроші
Розбіжність поглядів з часом стала справжньою одержимістю для Пеллегріно Рейбальді, 81-річного вчителя-пенсіонера, який вбив українку доглядальниці своєї сестри.

Він був переконаний, що жінка крала у нього гроші. Це те виправдання, яке дав учитель математики на пенсії Пеллегріно Рейбальді, щоб мотивувати жахливе вбивство 67-річної української опікунки Марії Баран, убитої чотирма пострілами в груди. Трагедія, яка сколихнула усіх жителів Торре Аннунціата, які вдень дізналися про вбивство жінки, що сталося вчора на Віа Гамбарделла. Жінку знайшли в калюжі крові, неживу. А 118 медпрацівників нічого не могли зробити, змушені були лише констатувати смерть. Карабінери компанії Torre Annunziata вчора забрали 81-річного колишнього вчителя, доставивши його до в’язниці після зізнання у вбивстві. Він мав звичайну ліцензію на вогнепальну зброю для спортивного використання, і він добре знав Марію, яка була доглядальницею в будинку своєї сестри. Пеллегріно Рейбальді був переконаний, що жінка погано виконує свою роботу і, перш за все, вважав, що вона краде у нього гроші. Отже, розбіжність, яка починається здалеку, і яка призвела до найстрашнішого злочину. Його відвезли в казарму в Торре Аннунціата, до 20:00 допитував прокурор Андреана Амбросіно, який вибачився за цей жест, пояснивши, що розлютився з економічних причин і за допомогу, яка, на його думку, не підходить для лікування його сестри. Розбіжність поглядів, яка раптово стала одержимістю літнього вчителя, який у нападі божевілля розрядив свою лють на жертву, влучила чотирма кулями на висоту грудей.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...