facebook

16-річний підліток та сусід врятували з пожежі трьох дітей і бабусю

Рятувальники 6 годин гасили пожежу в будинку.
У селі Друга Старовірівка у Харківській області сталася пожежа в приватному будинку. 16-річний юнак разом із сусідом змогли вивести з полум’я трьох дітей та літню жінку. Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники розповіли, що отримали повідомлення про пожежу о 04:13 в суботу, 25 грудня. За словами сусідів, вони почули тріск шиферу, який вже почав руйнуватись, тож зателефонували в пожежну службу.

Чоловік, на ім’я Василь, за його словами, побачив, як 16-річний юнак виводить людей з охопленого димом та полум’ям будинку та просить допомогти.

Підлітку вдалося прокинутись першому, тож він почав будити бабусю й інших дітей та виводити їх з оселі. Так йому вдалось врятувати від задухи себе, бабусю, 13-річну сестру та 9-річного хлопчика, який залишився на ночівлю в їхньому будинку.

Однак у домі все ще залишався 8-річний брат. Юнак сказав, що не зміг відшукати його і вже не має сил увійти в полум’я.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тоді, як повідомляється, це спробував зробити Василь. З третьої спроби він таки знайшов непритомну дитину під ліжком. Уже на вулиці хлопець отямився. Всіх урятованих госпіталізували з підозрою на отруєння чадним газом.

На момент прибуття пожежників дерев’яна хата горіла вже на всій своїй площі у 80 м². Вогонь зруйнував більшість її конструкцій. За словами рятувальників, 04:40 вогонь вдалось локалізувати, а о 10:00 — повністю загасити. Причина пожежі наразі не відома.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...