facebook

Школярка побила кота: поліція розпочала розслідування, а дівчинці довелося просити вибачення. Відео 18+

У Харківській області неповнолітня била ногою кота, а її подруга знімала знущання на телефон і сміялася. Попередньо, героїнею відео є 9-класниця із селища Печеніги Анастасія Рудна. Поліція розпочала досудове розслідування за фактом жорстокого поводження з твариною.

Роликом того, як неповнолітня била тварину, поділився місцевий Telegram-канал “Труха”. За даними мережі, дівчинка-підліток нібито перебуває на обліку в поліції (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

У ролику зафіксовано, що дівчинка спершу грубо тримала кота, а потім підкинула його й “відфутболила” ногою в бетонну огорожу.

Тварина після сильного удару навіть не змогла втекти від кривдниці. Вона так і сиділа на тому місці, де впала.

Школярка знову взяла кота за шкірку та грубо струсонула його. Дівчинка-“операторка”, яка весь цей час фіксувала те, що відбувалося, на телефон і сміялася, в цей момент знущально сказала, що тваринам “так само боляче, як і нам”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У мережі розкрили особистість дівчинки, яка “грала у футбол” живою істотою. Вона веде сторінку в Instagram, в описі якої написано: “Хіба той, хто любить, завдає біль коханій людині”.

Анастасія в 2020 році публікувала в мережі фотографію сірого кота – ймовірно, її домашнього вихованця. Не виключено, що тварина, яку била школярка, належить родині Рудної.

Зазначимо, що на Instagram-сторінці “підозрюваної” багато користувачів мережі вже висловили своє обурення. У коментарях пишуть, що дівчинка заслуговує на кримінальне покарання і її необхідно ізолювати від суспільства.

Після резонансу дівчинка записала відео з вибаченнями та опублікувала його у сторіз. Вона сказала, що “раскаЛИвается”. Як видно з відео, свою промову 15-річна мешканка Харківської області читала з листочка.

Пресслужба ГУ Нацполіції області на офіційному сайті повідомила, що вже розпочала розслідування.

Копи уточнили: тварину побила 15-річна учениця 9-го класу однієї зі шкіл Чугуївського району Харківщини. У листопаді під час прогулянки з 14-річною подругою вона побачила кота й з невідомих причин почала знущатися.

Кримінальне провадження порушене за ч. 3 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) КК України. Максимальне покарання за цією статтею – позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Обережно, людям із слабкими нервами не дивитись! Кадри 18+!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...