facebook

“Якщо виживе – одружуся”: дівчині скалічило 65% тіла, але Бог “компенсував” їй біль вічним коханням

Коли дівчина опинилася в реанімації з опіками всього тіла, лікарі попередили її хлопця, що вона може не вижити

Жінка на ім’я Турія Пітт з Австралії пережила страшну пожежу, в якій мало не загинула. Вона вижила, але залишилася покаліченою на все життя. Проте, любов виявилася сильнішою нещасть. Про це розповіли у виданні 7news.

Їй було всього 24 роки, коли вона потрапила в пожежу під час ультрамарафону в глибинці в регіоні Кімберлі в Західній Австралії, у вересні 2011 року.

Коли вона опинилася в реанімації після опіків 65 відсотків свого тіла, лікарі попередили її хлопця Майкла Хоскіна: “Вона може не вижити”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Він подумав: “Якщо Турія помре, я хочу пам’ятати її такою, якою вона була, з довгим темним волоссям, широкою посмішкою і пухкими губами”. А потім у нього виникла друга думка: “Якщо вона виживе, я одружуся з нею””, – розповіла дівчина.

Фото: 7news, Турія Пітт з чоловіком
Після того, як вона дивом вижила, Майкл продав спадщину від своєї бабусі, щоб купити обручку.

“Алмаз в ньому був навіть з шахти, де я працювала інженером», – ділиться Турія. Оскільки вона провела два роки в інтенсивній терапії, Майкл залишався з нею.

Пара, яка була разом з 2009 року після знайомства в старшій школі, оголосила про свої заручини в липні 2015 року.

“Майкл робить мені пропозицію на Мальдівах, і я кажу “так”, і ми збираємося зайнятися сноркелінгом опівночі зі скатами-мантами”, – згадує вона.

З тих пір пара довела, що їх любов може подолати будь-які труднощі, після того як вони створили сім’ю – і тепер вони горді батьки двох синів – чотирирічного Хакаваї і однорічного Раіті.

Фото: 7news, Турія Пітт з чоловіком
Незважаючи на щасливий результат, Турія розповіла, що втратила обручку під час сімейної поїздки до Франції.

“Воно було у мене на шиї, на намисто, разом з дуже буржуазною перлиною. По дорозі в аеропорт в таксі я розгойдувала своє кільце і намисто взад і вперед перед Хакаваем і сміявся над його бурчанням і вереском захоплення. Тільки коли я почала проходити на посадку, я зрозуміла, що залишила його в Чортовому таксі», – згадує вона.

Спочатку Турія заявила, що місяцями придумувала «розпливчасті» відмовки, тому що боялася розповісти про це нареченому. Але замість того, щоб мучитися через втрачені коштовності, Турія згадала неймовірні спогади, які у неї були з кільцем.

“Зрештою, життя – це не кільце або якісь коштовності, які ви накопичили. Життя коротке. Іди і насолоджуйся. І пам’ятайте, що діаманти та інші «цінні» речі мають тільки те значення, яке ми їм надаємо», – резюмувала щаслива дружина і мати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...