facebook

Потужна молитва в Новий рік: як правильно попросити у Бога довгих років життя і благополуччя

У новорічну ніч, в такий чарівний час, у всіх є хороша можливість помолитися на благополуччя в наступному році

Українці нерідко звертаються за допомогою до Бога, щоб вирішити свої негаразди, попросити здоров’я та інших благ. Новий рік – це особливий час, коли бажання дійсно можуть здійснитися, а про те, як правильно потрібно їх загадати, ми готові розповісти в цій статті.

Всім відомо, що молитися потрібно з чистою душею. Дуже важливо, щоб той, хто приступає до цього потаємного моменту вигнав з серця образи, роздратування і гіркоту. Також головне вірити і щиро просити, не лихословити і не бажати поганого.

“Господи Боже, всього видимого й невидимого творіння Творче і Основоположнику, що створив часи і роки. Сам благослови початок нового року сьогодні, який ми рахуємо від Твого втілення для нашого спасіння. Благослови нам провести цей рікі багато років після нього в мирі та згоді з ближніми нашими, зміцни й пошир Церкву Православну, що її Ти Сам заснував і спасенноюжертвою на хресті освятив. Вітчизну нашу піднеси, охорони і прослав, довгоденство, здоров’я, достаток плодів земних і добре поліття дай нам, мене, грішного рабаТвого, всіх рідних і ближніх моїх та всіх православних християн, як правдивий наш верховний Пастир, доглядай, охороняй і на путьспасенну направ, щоб ми, йдучи нею, після довгочасного й щасливого життя на цьому світі досягли Царства Твого Небесного іудостоїлись вічного блаженства з усіма святими Твоїми. Всемилостивий Боже!Дякуємо Тобі за наших батьків та за все добро, що Ти нам дав через них. Вони виростили нас, навчили любити Твоїсвяті заповіді та ненавидіти гріх”

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...