facebook

Потрійна ДТП у Дніпрі: авто із жінкою та дворічним хлопчиком перекинулось на дах, їх госпіталізували

У Дніпрі сталась потрійна ДТП у результаті якої легковик із жінкою та дворічним хлопчиком перекинувся на дах, їх госпіталізували, передає УНН із посиланням на ДСНС.

Деталі

ДТП сталася на вулиці Запорізьке шосе Шевченківського району міста Дніпро за участі “Volkswagen Golf”, “Volkswagen Polo” та “Volkswagen Tiguan”.

Як повідомили рятувальники, водій автомобіля “Volkswagen Polo” здійснив зіткнення з автомобілями “Volkswagen Golf” та “Volkswagen Tiguan”. Внаслідок зіткнення транспортний засіб “Volkswagen Golf” перекинувся на дах, в якому перебували жінка, 1987 року народження, та дитина, хлопчик, 2020 року народження.

До прибуття рятувальних підрозділів жінку та дитину врятували свідки події.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Рятувальники перенесли постраждалих до автомобілів екстреної медичної допомоги. Також від’єднали клеми від акумуляторної батареї з двох автомобілів та змили розлиті паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги.

Постраждалу пасажирку з попереднім діагнозом “перелом ноги” госпіталізовано до обласної клінічної лікарні імені І. І. Мечникова. Хлопчика з попереднім діагнозом “травма голови” госпіталізовано до Дніпровської обласної дитячої лікарні.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують співробітники поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...