facebook

“Мої волохаті ноги застали всіх зненацька”: 28-річний чоловік народив дитину після бурхливої ночі

Батько дитини боровся зі своєю гендерною ідентичністю стільки, скільки він себе пам’ятав

28-річний Еш Патрік Шаде провів останні два роки, переходячи і приймаючи блокатори тестостерону і естрогену, коли виявив, що він вагітний в лютому 2020 року після свята.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Аспірант з Хантінгтон, Західна Вірджинія, США, був шокований одкровенням, але відмовився від гормонального для того, щоб народити.

Батько дитини боровся зі своєю гендерною ідентичністю стільки, скільки він себе пам’ятав, але був схвильований, щоб створити власну сім’ю, додавши, що його вагітність допомогла йому пережити пандемію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зараз зачиняє Ронана зі своїм нинішнім 28-річним чоловіком Джорданом, який постійно працює вдома з вітчимом.

Одностатева сім’я
Еш сказав: “У той час, коли я завагітнів, я був на гелі тестостерону та блокаторах естрогену, і я ніколи не думав, що зможу завагітніти на них, оскільки це таке рідкісне явище. Я переживав важкі часи з 2019 по 2020 роки і боровся з моїм психічним здоров’ям через розлучення. У підсумку у мене були зв’язки з Гріндром, і я випадково завагітнів. Це був величезний шок, але я закохався і пережив вагітність, незважаючи на боротьбу з дисфорією і медичними ризиками.

Ешу було складно завагітніти, часто йому не вистачало кваліфікованого медичного персоналу, який розумів би його ситуацію.

Він сказав: “Ніхто не хотів займатися моєю справою, коли я вперше дізнався, що вагітний. У мене був такий високий ризик, і у мене була велика ймовірність того, що вагітність може піти не так. Але як тільки мене призначили лікарем, він працював зі мною, щоб зрозуміти, як я себе почуваю і через що мені довелося пройти. Коли у мене почалися сутички, медичний персонал вже був проінформований про мою ситуацію, і він був чудовий, поки пізніше їх не поміняли з іншими співробітниками. Вигляд моїх волохатих ніг у стременах, мабуть, застав їх зненацька, оскільки вони сказали мені: “Може, тобі варто переосмислити свою гендерну ідентичність””.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...