facebook

На Львівщині ціла сім’я відійшла в небеса від COVID-19 на свята: займалися самолікуванням

У Червоноградському районі Львівської області сім’я з трьох людей, які заразилися на COVID-19 і спочатку займалися самолікуванням в домашніх умовах, після чого потрапили в лікарню вже в критичному стані. На жаль, лікарі вже не змогли врятувати – пацієнти померли в період різдвяних і новорічних свят.

Вся сім’я було з містечка Соснівка. Літня пара і їх дочка – захворіла на COVID-19 в грудні. 78-річна жінка працювала в місцевій лікарні медсестрою. Її чоловікові було 80 років, а дочці 46.

Про це повідомляє “Нео Радіо Червоноград“.

За словами директора КНП “Сокальська центральна лікарня” Романа Шведа, всі троє деякий час лікувалися самостійно вдома.

“Великий процент поступлення до нашої лікарні здійснюється із запізненням. І прийняті заходи в лікарні вже неефективні, бо процес пішов надто далеко, і повернути назад дуже важко”, – зазначає Роман Швед.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Літня медсестра в лікарні померла 25 грудня, на католицьке Різдво. Після цього помер глава сімейства – 1 січня, на Новий Рік. А 3 січня не стало їх дочки.

Коментуючи трагічний випадок, директор лікарні зазначив, що практично всі пацієнти з коронавірусом, які не звертаються до лікарів вчасно і намагаються самостійно вилікуватися, як правило, потрапляють до реанімації.

“А далі на апарат штучної вентиляції легенів і вивести з такого стану дуже важко”, – резюмував директор лікарні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...