facebook

Схиблений на Jerry Heil фанат з РФ приїхав у Львів, щоб позбавити її цноти

Тепер артистка має охорону.


Українська співачка Jerry Heil розповіла історію про фаната з Росії, пише ТСН.

Так, днями у своїх Instagram-stories виконавиця поділилася, що протягом 1,5 року їй щодня пише прихильник. За її словами, чоловік надсилав їй повідомлення сексуального характеру. Зокрема, він казав, що хоче “позбутися з нею цноти”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Попри те, що Яна Шемаєва (ім’я Jerry Heil – Ред.) блокувала сторінку фана та видаляла його повідомлення, він продовжував писати з нових сторінок. І от нещодавно артистка влаштувала фанзустріч з прихильниками у Львові. За день до цього чоловік написав Яні, що він їде. Втім, виконавиця не повірила.

“Я подумала, що це диванний писака і що він пише, що їде, сидячи на дивані. Але виявилося, що він дійсно збирався мене побачити. І коли він приїхав я була дуже налякана, бо згадувала все, що він мені писав, і той факт, що я все стерла і у мене не буде доказів”, – розповіла артистка.

Тоді зірка та її команда викликали поліцію, щоб написати заяву. Втім, правоохоронці сказали, що згідно із законом України чоловікові може загрожувати штраф у розмірі 51 гривні або адміністративний арешт до 15 діб.

“Є думка одного з підписників, що це просто збоченець і з ним можна просто мило листуватись. Знаєте, з чиєю думкою така думка збігається? З думкою поліцейських! Уявляєте? Вони не помітили в цих монологах, що він чорним по білому написав, що його двічі не пустили до країни, а втретє він домовився з прикордонником. Вони цього не побачили у його повідомленнях і сказали: “Вийди з ним поговори, він просто в тебе закоханий”. Але я забула дещо додати. Перша фраза поліцейського, який зайшов і побачив мене злякану, знаєте яка? Цитую: “Так що, вашій мамі зять хіба не потрібен?”, – розповіла співачка.

Зірка додала, що тепер має охорону та зазначила, що поділилася цією історією, бо хоче, щоб дівчата почувалися в безпеці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...