facebook

Зіткнулися KIA й Toyota: загинули троє людей, двоє дітей постраждали

На кільцевій дорозі в Харківській області вранці 12 січня зіткнулися автомобілі марок КIA Optima і Toyota Camry. Внаслідок ДТП загинули обидва водії і жінка, яка перебувала на пасажирському сидінні другого авто – таксі. Також постраждали двоє дітей.

На Харківщині зіткнулися KIA й Toyota: загинули троє людей, двоє дітей постраждали

Аварія трапилася близько 08:30 неподалік від села Черкаська Лозова Дергачівського району. Про це OBOZREVATEL стало відомо з власних джерел, у ГУНП в регіоні уточнили деталі про жертв (щоб подивитися фото і відео, доскрольте новину до кінця).

Зазначається, що автомобілі зіштовхнулися на ділянці трасі Київ – Харків – Довжанський. Попередньо, саме 34-річний водій KIA, який рухався зі сторони Дергачів у напрямку Білгородського шосе, допустив виїзд на зустрічну смугу руху, де протаранив таксі.

Автомобіль КIA зіткнувся із таксі Toyota Camry

Toyota Camry прямувала назустріч по своїй смузі руху. За її кермом перебував 31-річний чоловік, який віз жінку з двома дітьми.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Кадри з місця аварії

Обидва водії й пасажирка таксі загинули на місці. Їхні тіла з понівечених авто діставали за допомогою спецзасобів рятувальники.

Зіткнулися автомобілі КIA й Toyota

Малолітні діти – хлопчик і дівчинка двох-трьох років, які перебували в Toyota Camry, зазнали травм середньої тяжкості, їх госпіталізували до 4-ї лікарні швидкої та невідкладної допомоги Харкова.

Рятувальники дістали тіла загиблих із автомобілів

“Двоє дітей – хлопчик і дівчинка – госпіталізовані. Два-три роки їм. Загиблі – дорослі. Жінка та двоє чоловіків”, – цитує Telegram-канал ВЕХА слова керівника Центру екстреної медичної допомоги й медицини катастроф Віктора Забашти.

Кадри з місця ДТП

У місцевих Telegram-каналах уточнюють, що один із автомобілів був зі служби таксі “30-40”. Внаслідок зіткнення авто “влетіло у відбійник і повисло”, що видно на фото.

Таксі опинилося на відбійнику

За інформацією управління ДСНС в області, на виклик на місце ДТП прибули рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення та двох рятувальних частин, навчальний підрозділ Нацуніверситету цивільного захисту на аварійно-рятувальних автомобілях САРМ-Л. Крім того – рятувальники 32-ї державної пожежно-рятувальної частини на пожежній автоцистерні.

ДТП з КIA і таксі на Харківщині

Аварія трапилася біля села Черкаська Лозова

Там також працювали кілька бригад швидкої допомоги та правоохоронці. Всі обставини й причини смертельної дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються.

Інформацію про автопригоду внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...