facebook

Максимка розшукували з серпня: його викрали, утримували у підвалі, а потім закопали. Вічна пам’ять, щира молитва

У Запорізькій області знайшли тіло зниклого наприкінці серпня 11-річного Максима Самофалова. Тіло дитини знайшли закопаним у погребі на території приватного домоволодіння

Про це повідомляють у пресслужбі Нацполіції Запорізької області.

У скоєнні тяжкого злочину обґрунтовано підозрюються двоє раніше судимих чоловіків. Правоохоронці проводять заходи щодо їхнього затримання.

11-річний учень школи-інтернату перебував у розшуку як безвісно зниклий з серпня минулого року. В межах досудового розслідування кримінального провадження, відкритого за цим фактом, працівники поліції не припиняли слідчо-розшукові заходи.

Так, під час перевірки отриманої інформації на території Якимівської територіальної громади, правоохоронці на території приватного будинку у погребі виявили закопаний труп дитини. Тіло направлено до моргу для встановлення причин смерті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відкрито кримінальне провадження за фактом викрадення та вбивства.

До злочину причетні двоє чоловіків 45 та 25 років. Старший з них 9 років перебував за ґратами за скоєння тяжких злочинів.

“Оперативниками встановлено, що вони скоїли викрадення хлопчика наприкінці серпня 2021 року, утримували в підвалі впродовж двох тижнів, а потім вбили. Наразі поліцейські вживають невідкладні заходи з встановлення місцеперебування та затриманню злочинців”, – повідомили у поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...