Categories: Шоу-біз

“Голос країни-12”: 17-річна донька Костянтина Меладзе прийшла на “сліпі прослуховування”

Дівчина зізналася, що завжди мріяла потрапити на проєкт.

23 січня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозна прем’єра нового сезону головного музичного шоу під назвою “Голос країни”, в якому суперзірки у ролі тренерів змагаються за найталановитіших учасників.

Тренерами 12 сезону стали Потап, DOROFEEVA, соліст гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук, а також поп-королева Оля Полякова, яка вперше сяде у легендарне червоне крісло. Дванадцятий сезон шоу пройде під слоганом “Так звучить твоя країна”.

Стало відомо, що на “сліпі прослуховування” прийшла донька відомого продюсера та автора багатьох хітів Костянтина Меладзе – Лія Меладзе. Співачка неабияк здивувала глядачів у залі своєю появою.

“Я з дитинства мріяла потрапити на “Голос країни”. Мій батько задовго до моєї заявки знав, що я хочу спробувати себе саме на цьому шоу, і навіть дав мені пораду бути самою собою. Кожен рік я хотіла прийти на “сліпі прослуховування”, але мій перфекціонізм не давав мені цього зробити. Я дуже багато часу працювала, щоб показати себе зараз, самовдосконалювалася. Дуже хочу, щоб “Голос країни” став початком моєї боротьби зі страхом “неідеальної себе”, – сказала Лія Меладзе.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На запитання, що відчувала співачка на сцені, вона відповіла:

“У мене була абсолютна дереалізація. За все життя я зробила багато неймовірних речей, виступала на великих сценах, знімалася в багатьох відеороботах, але нічого більш особливого за сцену “Голосу країни” в мене ніколи не було. Я була наче уві сні”.

17-річна дівчина живе в Києві та має старшу сестру Алісу і молодшого на рік брата Валерія. Навчалась в британській школі, а наразі готується до вступу в музичний університет США за спеціальністю “саундпродюсер”. Лія виросла у творчій атмосфері, завжди захоплювалась музикою та створила групу FAR FOR, де виступає у ролі солістки.

Відомо, що Лія Меладзе зустрічалася із фіналістом третього сезону вокального проєкту “Голос. Діти” Владом Фенічком. Разом вони святкували 16-річчя Лії. Вечірку організовував для доньки та її друзів батько Костянтин Меладзе.

Чи заспіває Лія Меладзе пісню свого зіркового батька та чи зможе розвернути крісла зіркових наставників, стане відомо в одному з ефірів шоу “Голос країни” на 1+1.

Нагадаємо, усе, що відбувається за лаштунками шоу, глядачі традиційно зможуть дізнатися на YouTube-каналі проєкту. Цьогоріч ведучими бекстейджу, знятого за підтримки “Київстар ТБ”, стануть переможець “Голосу країни-11” Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік. Ведучими бекстейджу для соцмереж телеканалу 1+1 стали співачка та учасниця “Голос країни-10” Lida Lee, фіналіст 11 сезону Тьома Паучек, суперфіналіст 9 сезону KHAYAT.

Христина

Recent Posts

Відстрочка від призову: що зміниться в медоглядах, ВЛК і перевірці рішень МСЕК після 18 травня (інфографіка)

Незабаром набере чинності новий закон про мобілізацію. Частина ухвалених змін, згідно з законом про мобілізацію,…

8 години ago

Пенсіонери не стримують радість: їм призначили подвійні доплати – коли прийдуть гроші

Подробиці Пенсіонерам призначили подвійні доплати В Україні буде проведено перерахунок пенсій заднім числом. Працюючим пенсіонерам,…

9 години ago

Повістки за кордоном: чи будуть вони роздаватися чоловікам у консульствах?

У Верховній Раді дали остаточну відповідь Новий закон про мобілізацію, який набуде чинності найближчої суботи,…

10 години ago

Арктичний холод пре в Україну: в яких областях варто очікувати на заморозки

Сьогодні, 14 травня, в Україні похолодало, у деяких регіонах із заморозками. Про це повідомляє Український…

12 години ago

9-бальний шторм не відступає: в Україні сильно затягується магнітна буря

В Україні вирує неймовірно сильна магнітна буря, потужність якої досягла максимально можливого бала. Україну накрила…

14 години ago

Як виглядає жруга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині

На кадрах друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині, яка знаходиться на більш безпечній відстані…

15 години ago