facebook

Царство Небесне спочилому у Франції земляку Миколі Зюзін

Цьогорічні різдвяно-новорічні свята для нашої родини назавжди залишаться в пам’яті чорним крилом туги, жалоби та затяжним поверненням чоловіка і батька додому.

В ніч на 25 грудня родина втратила коханого чоловіка і улюбленого татка Зюзіна Миколу. Друзі, померлого у Франції звернулися за допомогою у соцмережах, сума для повернення тіла в Україну була непідйомною для родини.
Дорогі друзі, знайомі і незнайомі, колеги по роботі моїх дітей і мої колеги-освітяни! Щирі слова вдячності за співчуття, постійну підтримку, доброту, готовність прийти на допомогу, допомогу моральну і фінансову! Саме дякуючи ВАМ нам вдалося повернути додому нашого Колю.
Повернення додому потребувало значних зусиль великої кількості людей впродовж довгих 25 днів: консульської служби посольства України у Франції, нотаріусів, держслужбовців нашої громади, Олег Мілінський Funeralia – Міжнародні перевезення померлих.
Щиро дякуємо за допомогу, своєчасну і таку необхідну. Якими б сильними ми не були, підтримка збільшує наші сили! Вона, як ковток свіжого повітря, коли навалюються труднощі і не дають дихати! Дякуємо за підтримку, за вашу надійність, доброту і душевне тепло. Завжди будемо пам’ятати і дякувати! Нехай повернеться вам добро здоров’ям, благополуччям, щедрими руками допомоги в потрібну годину!

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...